Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obranca Christián Jaroš je v karanténe, ale "korona" mu priniesla aspoň novú priateľku

OTTAWA - Bola to neskutočná sezóna, ktorú výrazným spôsobom poznačil koronavírus. A ani tá nová sa ešte nezačala. Ale obranca Chistián Jaroš je už za morom.
Zdroj: 37715
Zdieľajte:

A hoci je v karanténe, je rád, že sa veci aspoň ako tak pohli. "Už mi leto pripadalo strašne dlhé, všetko to už bolo doslova na hlavu. Nedočkavo som čakal, kedy sa to rozbehne a začneme konečne hrať. Vyzerá to tak, že koncom decembra sa nám začne kemp a potom po novom roku aj liga. Bol som preto rád, keď som dostal uplynulý piatok papiere a pondelok som tak letel linkou z Viedne cez Toronto a Montreal.

Odtiaľ som sa presunul do Ottawy, kde teraz musím byť dva týždne v karanténe. Ale aspoň, že som už tu," priznal pravý obranca. "Mojou prioritou po vypršaní zmluvy bola NHL a teší ma, že to vyšlo a som späť. Už len aby sme začali," dodal.

Napriek tomu, že USA bičuje koronavírus, Chistián sa nebojí. "Beriem to tak, že nemôžem len sedieť doma a báť sa, že niečo chytím. Samozrejme opatrenia treba dodržiavať, dávať si pozor a eliminovať tak riziko nákazy," skonštatoval.

Ale aby zas nebolo všetko až tak čierne, Christián nám priznal, že má aj novinku vo svojom živote. "Vďaka korone mám novú priateľku," uzavrel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články