Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Plyšák Minnie bol na každom zápase Popradu, v Miškolci ju uniesli

POPRAD - Perfektná nová tradícia vznikla v hokejovom Poprade. "Kamzíci" mali na každom stretnutí svojho plyšového fanúšika - Minnie.
Zdroj: 37492
Zdieľajte:

S nápadom prišiel Matej Vasičák, ktorý svoju obľúbenú hračku predstavil v šatni a hráči si ju veľmi rýchlo obľúbili. Pre Poprad je Minnie dá sa povedať talizmanom, nakoľko cestuje na každé stretnutie. Nielen doma, ale aj vonku. Svoje miesto má v kabíne a na zápasoch je posadená hneď za striedačkou tímu, čo umožňuje súčasný stav bez divákov.

Minnie dostala ružové šaty s logom HK Poprad, neskôr aj vlastnú hokejku a čoskoro si oblečenie dres "kamzíkov", ktorý by mal byť k dispozícii už o niekoľko dní.

Príspevok, ktorý zdieľa Minnie (@minniehkpoprad)

Prečítajte si aj

Na striedavé štarty do Banskej Bystrice prichádza prvoligový útočník Martina

V Miškolci však malú fanúšičku uniesli. Ako zvyčajne sedela za hráčskou lavicou svojho tímu, kde ju zazrel jeden z detských účastníkov podujatia nachádzajúci sa v tamojšom Sky boxe. Zapáčila sa mu až natoľko, že v prvej prestávke si ju len tak zobral. Poprad následne stratil vedenie 2:0, ale v predĺžení rozhodol Adam Drgoň, takže výhra putovala pod Tatry, no inkasované góly prišli práve v neprítomnosti Minnie.

Popradčania nakoniec svoj talizman získali späť.

Príspevok, ktorý zdieľa Minnie (@minniehkpoprad)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články