Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nitra priznala problémy s hráčmi Trenčína, Dukla od zápasu pod Zoborom môže na ňom stavať

NITRA - Veľké prekvapenie prinieslo 18. kolo extraligy v Nitre. Nitriansky favorit podľahol Dukle Trenčín vysoko 3:6. Druhú spanilú jazdu majú za sebou bratia Shoreovci, ktorí dokopy zaznamenali sedem kanadských bodov.
Zdroj: 37182
Zdieľajte:

Dušan Milo, asistent trénera Nitry: "Mne sa zápas hodnotí ťažšie, pretože sme prehrali. Trenčín bol lepším mužstvom. Vyškolili nás, najmä v prvej tretine, premieňaním šancí a pohybom. Mali sme problémy v obrannom pásme so šikovnými útočníkmi Trenčína. Inkasované góly nás zrážali dolu. Gratulujem Trenčínu k výhre a my musíme zapracovať."

Pozrite si aj

VIDEO Bača podpichol, Maier reagoval

Peter Frühauf, asistent trénera Trenčína: "Tento zápas sa mi bude hodnotiť ľahko. Presne takýto zápas sme potrebovali. Ako body, tak hlavne dobrý výkon. Po ťažkom období nám prišiel veľmi vhod. Dôležité bolo, že sme vždy dokázali reagovať na inkasovaný gól a držali sme si súpera na dištanc. Neustále sme hrozili z protiútokov a narúšali sme kompatibilitu súpera v prechode do útočného pásma. Naša výhra bola podporená dobrým výkonom brankára. Môžeme na tomto stavať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články