Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nechali sme ho, nech sa "vykváka". Bola to taktika. Hovorí Růžička o slovnej prestrelke s Hunterom Drewom

KOŠICE - Vyzeralo to dramaticky, ale s tým sa nechceli Košice zmieriť. Po dlhom čase našli recept v Steel aréne na majstra z Banskej Bystrice. Ten so svojou omladinou hrýzol a Filip Vašaš spoluhráčom ukázal, že nič nie je stratené. Východniari však v poslednej päťminútovke spustili na "baranov" gólovú smršť.
Zdroj: 37013
Zdieľajte:

"Bol to zvláštny zápas. Zrazu nám do brány napadali góly. Určite máme radosť z toho, že sa šťastie priklonilo na našu stranu," stručne okomentoval doposiaľ najvyššiu košickú výhru 7:3 v tejto sezóne obranca David Růžička.

Prečítajte si aj

VIDEO Dráma vo Zvolene, Michalovce olúpili Detvu na jej ľade, bitka v Nitre

Skúsený obranca v zápase bodovo neprehovoril, no nechal si naskočiť na konto nové dve trestné minúty. V 40. minúte sa aktívne zapojil do hromadnej šarvátky. Keď rozhodcovia od seba oddelili všetkých kohútov, pätica domácich a štvorica hosťujúcich hráčov putovala na trestné lavice. Tam sa slovne častoval práve Růžička s Hunterom Drewom, ku ktorému sa potom pridal aj Pospíšil či Réway.

Prečítajte si aj

FOTO Nová multimediálna kocka je už v Liptovskom Mikuláši

"Musíme si chrániť jeden druhého. Súperi išli do Chovana aj Réwaya. To sú naši kľúčoví hráči, ktorí majú tvoriť hru. Bola tam presila dvoch proti jednému, takže som tam musel prísť," takto videl konflikt vlastnými očami český hokejista, ktorý hráva za Košice druhú sezónu.

Prečítajte si aj

Róbert Džugan prestupuje z Košíc do druhej najvyššej súťaže

"Bolo nás veľmi veľa na trestnej lavici a státie ostalo na Jurajovi Eliášovi, keďže je najmladší (úsmev). S Drewom sme sa podpichovali, no chceli sme, aby vyšťavil. On si porozprával svoje, a potom už bol pokojný. Jednoducho sme to urobili takticky nech sa "vykváka"," doplnil Dávid Růžička.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články