Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šatan: Dávame si vlastné góly, potom ťažko niečo obhajovať pred štátom

BRATISLAVA - Delegáti Kongresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) na svojom štvrtkovom zasadnutí rozhodli o spôsobe prerozdelenia zisku z vlaňajších majstrovstiev sveta v Bratislave a Košiciach. Zaviedli systém tzv. mandátnych trénerov, na základe ktorého sa bude zväz minimálne najbližšie tri roky spolupodieľať na výplatách pre trénerov v kluboch.
Zdroj: 37470
Zdieľajte:

Kongres zväzu sa tento rok konal za prísnych hygienických opatrení z dôvodu pandémie koronavírusu. Všetkých 81 prítomných delegátov (dohromady s počtom 338 hlasov) aj ľudí zodpovedných za organizáciu kongresu absolvovalo v úvode zasadnutia testovanie na ochorenie COVID-19. Všetky testy boli s negatívnym výsledkom.

Prečítajte si aj

SZĽH vyplatil klubom viac ako 1,1 milióna eur, minimálne tri roky sa bude spolupodieľať na výplatách pre trénerov

Prítomný na zasadnutí bol aj štátny tajomník pre šport ministerstva školstva Ivan Husár. Prezident SZĽH Miroslav Šatan vyzval na spojenie sa hokejového hnutia v náročnom období: "Dávame si góly do vlastnej bránky a ťažko potom obhajovať našu víziu pred predstaviteľmi štátu a fanúšikmi. Ak budeme mať spoločný cieľ, nájdeme aj cestu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články