Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO 15-ročný Molnár v piatok zažije debut v najvyššej súťaži, do marca má čas prekonať rekord Gáboríka

NITRA - Svoju premiéru v najvyššej slovenskej súťaži absolvuje v piatok proti Liptovskému Mikulášu útočník Ondrej Molnár. Vytvorí útok s Róbertom Lantošim a Adriánom Holešinským. HK Nitra o tom informoval na svojom webe.
Zdroj: 37167
Zdieľajte:

Vo veku 15 rokov, 9 mesiacov a 19 dní sa stane po Andrejovi Podkonickom a Šimonovi Nemcovi tretím najmladším hráčom so štartom v najvyššej súťaži. Ondrej však môže atakovať iné prvenstvo. Doposiaľ najmladším strelcom gólu v histórii extraligy je Marián Gáborík, ktorému sa to podarilo vo veku 16 rokov a 27 dní. Ondrej Molnár dosiahne na tento vek 7. marca 2021. Prípadný ligový gól pred týmto dátumom by znamenal pokorenie rekordu, ktorý platí od roku 1998.

Prečítajte si aj

Duklu Trenčín opúšťa dvojica Fínov i americký brankár, z Česka prichádza slovenský útočník

Aj keď sa dlho zdalo, že rekord víťaza Stanley Cupu s Los Angeles Kings a dlhoročnú ikonu Minnesoty Wild, Mariána Gáboríka, by nemusel prekonať nikdy nikto, tak momentálne tu je jeden veľký adept. Iba 15-ročný Molnár sa už presadil v rámci Tipsport Kaufland Cupu do siete Slovana. To sa síce do ligy nepočíta, avšak 16. narodeniny oslávi 8. februára 2021 a aby bol rýchlejší než Gáborík, musí sa presadiť v Tipos Extralige najneskôr do 6. marca 2021, čo je momentálne reálna možnosť.

ANKETA: Dokáže Ondrej Molnár streliť gól v najvyššej slovenskej súťaži skôr ako Marián Gáborík?

  • Áno

    87%

  • Nie

    13%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články