Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V utorok tri zápasy Tipos Extraligy: Dukla hostí Duklu, Liptáci majú druhú šancu vo Zvolene, veľké jubileum pre Stavjaňu

BRATISLAVA - V utorok (24.11.) sú na programe tri stretnutia Tipos Extraligy. Vo všetkých prípadoch ide o dohrávané stretnutia.
Zdroj: 31381
Zdieľajte:

HK Dukla Ingema Michalovce v dohrávke 10. kola privíta HK Dukla Trenčín. Domáci pod vedením nového trénera Tomeka Valtonena jeden zápas vyhrali a ďalší prehrali. V tabuľke sú na ôsmom mieste, so ziskom 16 bodov za trinásť zápasov. Z posledných šiestich stretnutí získali iba tri body. Trenčania po príchode zámorských posíl, Aldersona a bratov Shoreovcov, porazili Liptovský Mikuláš a zdá sa, že by sa mohli vrátiť do formy. V súboji Dukiel pôjde o dôležité body obom celkom. Zverenci trénera Pardavého sa chcú odlepiť z predposlednej pozície.

Prečítajte si aj

Boston sa dohodol na novej zmluve s dôležitým členom svojho tímu

Zvolen mal v piatok aj nedeľu voľno, naposledy hral 18. novembra práve proti Liptovskému Mikulášu, kedy podal skvelý výkon brankár Kozel a veľa nechýbalo, aby hostia brali všetky tri body. Nakoniec "Rytieri" otočili skóre a získali dva body. HKM predtým porazil aj Nové Zámky, patrí mu šiesta priečka, pričom odohral len deväť stretnutí. Liptáci po známych problémoch konečne môžu robiť svoju prácu. Výrazne sa ich ale dotknú kontumácie, keďže aktuálne majú mínus dva body. Ešte nevyhrali a sú poslední.

Nitra sa môže vrátiť na prvé miesto tabuľky. Momentálne má 27 bodov a jedenásť odohraných stretnutí, prvý Poprad vlastní 29 bodov a má o zápas viac. "Corgoni" však musia poraziť DVTK, s ktorým nedávno prehrali 2:3, čiže tomuto súperovi majú čo vracať. Najproduktívnejším hráčom tímu je Marek Tvrdoň, tréner Antonín Stavjaňa odkoučuje jubilejný 700. duel v najvyššej slovenskej súťaži. V historickej tabuľke ich má viac iba Milan Jančuška (806). Miškolc sa nachádza na deviatej priečke, ale z posledných šiestich stretnutí vyhral štyri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články