Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chára je spájaný s ďalším klubom NHL, mohol by ísť do Kanady

VANCOUVER - V súvislosti so Zdenom Chárom a jeho nejasnou budúcnosťou sa špekuluje v zámorí prakticky neustále. Medzi zoznam mnohých tímov NHL sa dostal už aj Vancouver Canucks.
Zdroj: 36291
Zdieľajte:

Legendárny bek údajne čaká na to ako presne bude vyzerať nová sezóna, čo výrazne ovplyvní jeho rozhodovanie. Isté je, že doposiaľ prebehli prvé kontakty s Bostonom Bruins o možnom predĺžení spolupráce. Niekoľko zaujímavých dôvodov sa ale prikláňa aj k možnosti Chárovho "prestupu" práve do tímu "Kosatiek", ktorý "Medvede" porazili vo finále NHL 2011 pri zisku Stanleyho pohára.

Prečítajte si aj

Cez Spengler Cup sa nebudú hrať iné zápasy

Jeho úlohy by ale boli kvázi rovnaké ako sa očakávajú v prípade zotrvania v Bostone a síce, že by bol členom tretieho obranného páru, nebol by už využívaný až tak ako za posledné roky, lenže oslabenia či závery pri snahe udržať výsledok by patrili práve jemu. Tam je stále nesmierne platný.

Vancouver má momentálne pre TOP 4 v defenzíve kvarteto Hughes, Schmidt, Myers a Edler. Možností je ale viacero. Rodák z Trenčína pokojne môže hrávať po boku mladého ofenzívneho beka Quinna Hughesa a takisto byť mentorom pre Olliho Juoleviho, ktorý ešte nenaplnil svoj obrovský potenciál.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články