Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Gól Gašpara Slovanu pomohol, Šťastný si poťažkal na zverencov a volá po kvalitnom útočníkovi

BRATISLAVA - Aj druhé slovenské derby medzi Slovanom a Košicami (4:1) vyznelo v prospech "belasých." Košický tréner Jan Šťastný bol aj kritický na zverencov a rád by privítal rozdielového hráča.
Zdroj: 37208
Zdieľajte:

Roman Stantien, tréner Slovana: "Mali sme výborný nástup, vytvorili sme si šance, súpera však držal brankár Sedláček v hre až do tretej tretiny. V nej sme to zlomili. Dôležitý sa ukázal byť krásny gól Gašpara po Sersenovej prihrávke v hre 4 na 4. Košičania potom síce hrozili z brejkov, ale vzadu sme si to už postrážili, aj vďaka brankárovi Durnému, ktorý pochytal pár šancí. V tretej tretine sme pridali tri góly, dvakrát skóroval Cam Lee po krásnej individuálnej akcii a bolo rozhodnuté."

Prečítajte si aj

Třebíč potreboval posilniť obranu: Vybral si 19-ročného odchovanca Dukly Trenčín

Jan Šťastný, tréner Košíc: "Vedeli sme, že ak chceme pomýšľať na body, musíme ustáť úvodný tlak Slovana. Ten zvykne mať výborné začiatky zápasov. Tohto cieľa sme sa držali, súper si vypracoval niekoľko šancí, no tie pochytal Sedláček. V polovici zápasu sme pri hre 4 na 4 však zabudli na obranu a súper to využil. V tretej tretine sme chceli dať gól, bohužiaľ, nevyužili sme niekoľko málo šancí, ktoré sme si vytvorili. Pri druhom inkasovanom góle sme urobili fatálnu chybu, súper to potrestal.

Prečítajte si aj

Spišiaci podpísali zmluvu s dlhoročnou stálicou a do Levíc uvoľnili ofenzívnu oporu

Tím máme taký krehký, že keď dostane dva góly, už s tým nedokážeme nič urobiť. V závere sme výsledok už iba kozmeticky upravili. Zráža nás naivná hra v útočnom pásme, chýba nám rozdielový hráč, strelec, ktorý by vedel dať gól. A samozrejme, nevyužívame presilovky. Dopredu sme jaloví, nejde nám to, potrebovali by sme kvalitného útočníka, možno Kanaďana. Slovan to dnes skúsenosťou rozhodol a zaslúžene vyhral."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články