Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dostane sa na MS U20 2021 najmladší člen širšej nominácie?

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov sa začne pripravovať na svetový šampionát v rámci kempu, ktorý odštartuje vo Zvolene.
Zdroj: 37305
Zdieľajte:

Majstrovstvá sveta sa uskutočnia v kanadskom Edmontone v termíne od 26. decembra 2020 do 5. januára 2021. Tréner SR 20 Róbert Petrovický do prvej nominácie povolal 45 hráčov. V konečnej nominácii môže figurovať maximálne 30 hokejistov (26+4). Na zozname sa ocitol popradský mladíček iba 16-ročný útočník Filip Mešár.

Prečítajte si aj

Najviac legionárov má Trenčín, v tabuľke klesla Banská Bystrica. Šesť tímov využíva šesť cudzincov

“Pozvánka ma potešila. Nečakal som ju, ale myslím si, že za ňu môžem ďakovať najmä vedeniu HK Poprad a pánovi trénerovi Mikulovi, pretože mi dávajú príležitosť hrať za áčko. Ak by som nehral v áčku, tak si myslím, že by som tu pozvánku nedostal,” úprimne sa vyslovil k nominácii do národného dresu pre oficiálnu stránku Popradu Mešár. V tejto sezóne odohral v Tipos extralige 10 zápasov. Strelil gól a dvakrát asistoval.

Prečítajte si aj

Vo veku 43 rokov zomrel päťnásobný majster Česka a šampión so Slovanom Bratislava

“Konkurencia v tíme je veľmi veľká, ale určite zabojujem o miesto na MS. Nominácia na MS by ma istotne potešila, ale ak by to náhodou aj nevyšlo, pracoval by som ďalej na sebe a verím, že by sa miesto ušlo v budúcnosti. Ale aj tak som rád, že tie roky strávené tréningmi a zápasmi neboli zbytočné,” dodal Filip Mešár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články