Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zedník sa vrátil na lavičku Banskej Bystrice: Bude iba na domácich zápasoch, chce pomôcť ako sa dá

ZVOLEN - Hokejisti HC ´05 Banská Bystrica mali v utorkovom stretnutí proti Popradu na lavičke už aj Richarda Zedníka, ktorý sa stal novým asistentom hlavného trénera Norberta Javorčíka.
Zdroj: 37342
Zdieľajte:

Bývalý skvelý hokejista a dlhoročný hráč klubov NHL už v rovnakej pozícii pôsobil vedľa Vladimíra Országha, s ktorým sa tešil v sezóne 2016/17 z historického prvého titulu pre mužstvo spod Urpína: "Prišiel som trošku vypomôcť, na lavičke budem iba na domácich stretnutiach, taká je dohoda. Situácia je aká je, snažím sa pomôcť ako sa dá, hráčom a takisto trénerom," prezradil Zedník.

Prečítajte si aj

Zedník posilnil realizačný tím HC ´05 Banská Bystrica

V poslednom období riešil spoluprácu s prezidentom HC ´05, Jurajom Kovalom: "Rozprávali sme sa a dohodli sme sa. Moje úlohy sú iné ako pri Vladovi Országhovi. Ešte si to presne rozoberieme s trénerom Javorčíkom a asistentom Budajom. Ja som teraz zažil prvý zápas, čiže v najbližšej dobe to celé doriešime do detailov," poznamenal 44-ročný Banskobystričan.

Opätovnú premiéru si odkrútil pri prehre nad Popradom: "Nemáme byť prečo sklamaní. Poprad má vynikajúce mužstvo. My sme podali veľmi dobrý výkon. Mladí chlapci bojovali, vytvorili si dostatok šancí, najmä v druhej tretine, no bohužiaľ ich nepremenili. Súper využil svoje šance, trestal i naše chyby, ukázal po hernej stránke prečo je na prvom mieste v tabuľke a odváža si tri body. My sme však celkovo odohrali dobrý zápas," myslí si Richard Zedník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články