Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Stavjaňa chválil Bokroša. Nitre sa na dlhší čas zranil Mezei, Fominykh a Lantoši sú tiež mimo hry

NITRA - Hokejisti HK Nitra sa počas utorka predstavia proti Detve, ktorú tréner Antonín Stavjaňa považuje za silnému súpera.
Zdroj: 32845
Zdieľajte:

V rozhovore pre klubový web "Corgoňov" chválil legionárov a prácu Ernesta Bokroša: "V tejto lige si naozaj nevyberieme. Majú výborných importov, Ernest Bokroš im vštepil poctivú disciplínu, vedia podať výborné výkony. Trebárs na Slovane dali sedem gólov. Osobne čakám vyrovnaný zápas, je to súper z nášho rangu," povedal pre hockeynitra.com.

Prečítajte si aj

Tipos extraliga ponúkne dostatok kvalitných stretnutí v TV: Najviac priestoru dostane HC Košice

Nitra po siedmich výhrach dvakrát prehrala: "Predošlé zápasy sme nedominovali. To si povedzme rovno. So silným Popradom sme prehrali a stratili vyrovnaný zápas proti DVTK. Z toho by som vedu nerobil. Zápasy idú rýchlo po sebe. Samozrejme, sú tu aj výpadky v kádri, na tie reagujeme mladými hráčmi a komplexný výkon tímu to poznačí. Naša hra vyzerá inak, keď je v nej Lantoši alebo 18-ročný chlapec," tvrdí Stavjaňa.

Zdravotný stav hráčov nie je v Nitre najpotešujúcejší: "Dlhodobo zle je na tom Daniil Fominykh, veríme, že po rehabilitáciách by mohol začať v decembri trénovať. U Lantošiho je to otázka pár dní. Horšie zranenie má Mezei, nechcem ho špecifikovať, ale je to asi na 4 týždne," dodal český tréner pre klubový web HK Nitra.

Prečítajte si aj

VIDEO HK Poprad spúšťa veľkú novinku: Fanúšikovia sa môžu stať patrónom klubu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články