Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Za akých podmienok by mohol Erik Černák opustiť Tampu Bay?

TAMPA BAY - Budúcnosť niektorých hráčov Tampy Bay je často diskutovanou témou v medzisezónnom období NHL, nakoľko Lightning majú k dispozícii iba necelé tri milióny pod platovým stropom a nové zmluvy potrebuje trio Erik Černák, Michail Sergačov a Anthony Cirelli.
Zdroj: 36693
Zdieľajte:

"Bolts" nechcú stratiť ani jedného, no momentálne nemajú žiadne možnosti ako podpísať všetkých, keďže každému vzrastie plat. Medzitým nové zmluvy na takmer minimálnej úrovni dostali skúsení Luke Schenn a Pat Maroon. Spomínané trio sa spája aj s výmena či možnosťou odísť do iných klubov cez "offer sheet".

Prečítajte si aj

VIDEO Toronto získalo mladého talentovaného útočníka a podpísalo s ním trojročnú zmluvu

To znamená, že hociktorý tím NHL by mohol ponúknuť zmluvu s určitým platom. Tampa Bay by potom musela sumu minimálne vyrovnať, ak by si hráča chcela udržať a to by bolo pri obmedzenom priestore nesmierne náročné. Dokonca aj renomovaná kanadská televízia Sportsnet prišla s tým, že slovenský obranca Erik Černák by mohol padnúť do oka niekoľkým mužstvám.

Hovorí sa o jeho plate od dvoch po viac ako štyri milióny dolárov ročne. Mladý Košičan síce nevzbudzuje takú pozornosť ako Michail Sergačov, avšak na vyplnenie defenzívy do tretieho obranného páru by bol ideálny. Už skôr sa s ním spájali New Jersey Devils či Vancouver Canucks. Ak Černák teda floridský tím opustí, tak to bude s veľkou pravdepodobnosťou práve cez "offer sheet". Výmena je o niečo menej pravdepodobná.

Prečítajte si aj

Legendárny obranca NHL podporil vo voľbách Trumpa, chcel by mať takého spoluhráča

ANKETA: Aká bude podľa vás budúcnosť Erika Černáka?

  • Dostane novú zmluvu od Tampy Bay

    44%

  • Opustí Tampu Bay cez offer sheet

    38%

  • Opustí Tampu Bay cez výmenu

    19%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články