Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čas Liptákov sa blíži, kabínu opustil legionár

MICHALOVCE - V týchto dňoch dobiehajú zameškané. Zverenci trénera Milana Jančušku prehrali v Košiciach aj Michalovciach. V nedeľu ich čaká podtatranské derby v Poprade. Po stretnutí na Zemplíne sme v krátkosti hovorili s prvým mužom liptovsko-mikulášskej striedačky.
Zdroj: 37100
Zdieľajte:

V Košiciach ste odohrali sľubný zápas, v Michalovciach to bolo ešte lepšie, ale napriek tomu stále nemáte body. Prečo?

"Výkonnostne sme boli niekde inde ako v utorok. Chlapcov musím pochváliť za výkon. Rovnako tak aj za taktické veci. Nesmieme však produkovať hrubé chyby, po ktorých sme dostali dva góly."

Od príchodu na Liptov prízvukujete, že potrebujete dodať tímu čas na prácu. Už ste ho niekde nasmerovali za takmer dva mesiace?

"Áno, postupne sa dostávame na cestu, kde chcem vidieť mužstvo. Do hry prenášame prvky, ktorým sa venujeme na tréningoch. Stále si to ešte vyžaduje čas. Potom nastanú chvíle, kedy aj my budeme bodovať."

Prečítajte si aj

VIDEO Veľká nespokojnosť Bokroša, Zámky našli netradičného strelca

Pohrávate sa s myšlienkou posilnenia kádra? Andreas Štrauch premiéru už aj okorenil gólom...

"Robíme na tom. Svoj priestor dostanú aj mladí hokejisti. Cieľom je, aby výkonnostne podrástli. K súčasnému stavu nám určite nepomohla pandémia, ale to sa týka všetkých klubov. Cítim v kostiach, že náš čas sa blíži."

Z brankára Filipa Krasanovského sa pomaly stáva muž vašej zostavy. Kryť chrbát mu mal legionár z Fínska, ale nič o ňom nepočuť. Kde je?

"Mali sme k dispozícii štyroch brankárov a potrebovali sme sa rozhodnúť, koho si necháme. Nakoniec sme si vybrali možnosť podporenia domácich gólmanov. Okrem Filipa ostali Kozel s Bátorym."

V Liptovskom Mikuláši sa už poctivo betónuje hracia plocha. Rekonštrukčné práce naberajú na obrátkach. Aký je predpokladaný návrat domov?

"Veľmi dobrá otázka, ale nie pre mňa. Trénujeme vo vedľajšej hale, ale všímame si čulý ruch na hlavnom štadióne. Chlapi pracujú. Sám však neviem, kedy už budeme hrať doma."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články