Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hviezdny Jágr odmieta nosiť rúško a hovorí: Stále verím, že niekto dostane rozum

KLADNO - Hokejová legenda Jaromír Jágr pár rokov šéfuje hokeju v Kladne. Spolu s ním zažil pekné i smutné chvíle. V jeho drese strávil zvyšok kariéry, ktorú doteraz oficiálne neukončil.
Zdroj: 37085
Zdieľajte:

Majiteľ českého prvoligového klubu HC Rytíři Kladno, v ktorom pôsobí slovenský brankár Andrej Košarišťan, je rovnako ako každý manažér nespokojný s nariadeniami tamojšej vlády v súvislosti na zamedzenie šírenia koronavírusu. Pandemická situácia v Česku je mimoriadne kritická a denne pribúdajú tisícky nakazených.

Pozrite si aj

VIDEO Najpamätnejšie bitky: Lukáš Paukovček vs Gilbert Gabor

„Stále verím, že niekto dostane rozum. Nedokážem si predstaviť, čo by sa stalo, keby sa po konci núdzového stavu nespustil šport. To zabije dva najpopulárnejšie športy v Českej republike. Zakazovať niečo je ľahké, ale čo potom ďalej. Ja môžem byť tiež ten zlý a všetkých v klube vyhodiť, ale čo by som to potom bol za človeka,“ uviedol v dialógu pre blesk.cz 48-ročný Jágr.

Prečítajte si aj

Synovec bývalého kanadského zákeráka si cez arbitráž "vysúdil" 3,5 milióna dolárov na rok

Športový život u našich západných susedov je pozastavený vyše dvoch týždňov. Dlhoročná opora Pittsburghu Penguins zároveň prekvapila postojom k noseniu rúšok. "Mama ich spočiatku šila, ale ja radšej nikam nechodím, než aby som nosil rúško. To sa nedá. To si radšej ľahnem doma a nikam nejdem," dodal pre český portál Jágr.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: blesk.cz

Diskusia

Podobné články