Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do iClinic Bratislava Capitals prichádza kanadská posila so zmluvou v NHL

BRATISLAVA - Novou tvárou v kádri iClinic Bratislava Capitals sa stal obranca Jacob Christiansen, ktorý do tímu účastníka IceHL prichádza na hosťovanie, kým sa nezačnú kempy tímov NHL v zámorí.
Zdroj: 36721
Zdieľajte:

21-ročný zadák patrí do organizácie Columbusu Blue Jackets, s ktorým podpísal nováčikovský kontrakt do konca sezóny 2022/23. Posledných päť sezón odohral za Everett Silvertips v juniorskej súťaži WHL, počas predošlého ročníka zaknihoval na obrancu skvelých 50 bodov v 38 stretnutiach. S 22 gólmi bol najlepším strelcom medzi obrancami v celej lige.

Prečítajte si aj

Skalický prekonal Tomeka a tešil sa z výhry, Kärpät po karanténe nebodoval

Navyše, deväťkrát obliekol dres Stocktonu Heat v AHL, kde si zahral aj so Slovákmi - Adamom Ružičkom a Martinom Pospíšilom. Columbus Blue Jackets okrem hosťovania Christiansena informoval, že dvojcestný ročný kontrakt podpísal center Kevin Stenlund.

"Som rád, že v spolupráci s Columbusom Blue Jackets sa nám podarilo zrealizovať príchod Christiansena. Jacob bol v minulej sezóne najlepší strelec medzi obrancami vo WHL a už to, že má podpísaný kontrakt v NHL hovorí o jeho kvalite," povedal viceprezident a generálny riaditeľ Dušan Pašek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.com

Diskusia

Podobné články