Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Všetci legionári z Levíc odišli domov: Nemá zmysel ich držať, hovorí Ozimák

LEVICE - Manažér HK Levice - Martin Ozimák, hovorí, že zo Slovenska odišli už všetci legionári, nakoľko kvôli súčasným nariadeniam sa ich neoplatí držať v klube.
Zdroj: 21962
Zdieľajte:

"U nás už všetci legionári odišli domov. Nemá zmysel ich tu držať, so všetkými sme sa dohodli, že keby sa situácia vyvinula inak, tak by sa vrátili. Oni však tiež mali tie svoje obavy o to, že by sa to tu zavrelo, samozrejme aj o svoje rodiny, keby sa náhodou niečo stalo, takže z týchto dôvodov sme sa s nimi dohodli na odchode. Nemá zmysel ich tu silou mocou držať. Treba si povedať pravdu, každý z nás by na ich mieste konal rovnako a bol by rád, aby mu bolo umožnené vrátiť sa naspäť do vlasti," povedal Ozimák na klubovom webe hklevice.sk.

Pozrite si aj

VIDEO Najpamätnejšie bitky: Eric Selleck vs. Branislav Mezei

Levičania mali na súpiske Kanaďana Ahmeda Mahfouza, švédsko-amerického útočníka Henrika Samuelssona, ktorý si krátko zahral aj v NHL a českého obrancu Martin Hřebíčka. Druhá najvyššia slovenská súťaž SHL je prerušená a nie je jasné, kedy a či sa začne. Kluby ale môžu trénovať v skupinkách po šiestich hokejistoch a za dodržania všetkých hygienických nariadení.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hklevice.sk

Diskusia

Podobné články