Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kálanie dreva, hra na gitare či upratovanie izby: Čo robia v karanténe hráči Banskej Bystrice?

BANSKÁ BYSTRICA - Povinná karanténa sa týka aj hráčov HC ´05 Banská Bystrica, ktorí sa snažia krátiť si čas všelijakými aktivitami, o čom hovorili na webe klubu spod Urpína.
Zdroj: 36278
Zdieľajte:

Mladý útočník Dominik Sojka nedávno začal pociťovať príznaky: "V deň testovania som sa ešte cítil úplne fit, no momentálne sa už preukazujú nejaké príznaky. Nakoľko som v jednej domácnosti s mojimi rodičmi, tak sa zdržujem len vo svojej izbe. Aspoň som mal priestor a čas si ju poriadne upratať," pousmial sa.

Prečítajte si aj

Slovan je po karanténe späť na ľade, pozná už najbližší program zápasov: Chýba však jeden hráč, ktorý bol na operácii

Obranca Félix Petrinec má výhodu, že býva v rodinnom dome: "Keďže je doma aj rodina, tak som väčšinou zavretý v izbe, aby som ostatných nenakazil. Pozerám filmy a občas vybehnem na záhradu, kde máme prácu s drevom, čiže sa udržiavam vo forme kálaním," prezradil rodák z Brezna pre hc05.sk.

"Čo sa môjho denného programu týka, je skoro rovnaký každý deň. Ráno niečo pocvičiť, urobiť si nejaký obed, poobede buď hrávam na gitare, drvím Xbox alebo upratujem, ak je to nutné. Večer niečo opäť navariť a pozrieť dobrý film. Takto nejako vyzerá môj deň v skratke. Verím, že toto obdobie budeme mať čím skôr za sebou a bude možné trénovať a hrávať zápasy bez prerušovaní,“ dúfa Adam Žiak.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články