Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Príliš mäkkí a neobetaví, znie z tábora Dukly po zaváhaní s Novými Zámkami

MICHALOVCE - Zverenci trénera Miroslava Chudého zaknihovali prvú prehru v prebiehajúcej sezóne. Nad ich sily boli hráči Nových Zámkov.
Zdroj: 37008
Zdieľajte:

"Prvých desať minút bolo veľmi dobrých. Hrali sme naplno, vyžarovala z nás chuť. Zámky potom chytili dych a prakticky sme to už len doťahovali. Musím ale skonštatovať, že sme im na góly nahrávali. Táto prehra nás musí veľa naučiť," odfúkol si a poťažkal michalovský útočník Tomáš Török.

Prečítajte si aj

VIDEO Tradičný novembrový turnaj vo Fínsku sa uskutoční za prísnych hygienických opatrení

Rodák z Martina bol tým hráčom, ktorý ukázal, že ešte nič nie je stratené a spoza brány po drzej koncovke zasunul puk za Fína Kiviaha a bolo 3:3. O 54 sekúnd na to však zaúradoval Samuel Zahradník. Na tento presný zásah už Dukla nenašla odpoveď. "Zastihol nás takzvaný deň blbec. Škrie nás to najmä pre to, pretože Nové Zámky sa dali zdolať," smutným hlasom doplnil mladý útočník Michaloviec. Zemplínčania v utorok nebudú hrať a v piatok privítajú hokejistov Liptovského Mikuláša, ktorí sú už takmer mesiac v karanténe.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica získala produktívneho Kanaďana, ktorý už v minulej sezóne išiel po krokoch Maioneho

"Treba na neho vybehnúť a ukázať mu, že sme silní či už po fyzickej, ale aj mentálnej stránke. S Novými Zámkami nám chýbala väčšia obeta. V priestoroch, kde sa tvrdo bojuje, sme boli príliš mäkkí. Vtedy sa nedá myslieť na víťazstvo," dokončil výklad Tomáš Török.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články