Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dva góly bez námahy

MICHALOVCE - Tipos extraliga mala v ponuke ostatného víkendu len jeden zápas v Michalovciach, kam zavítali Nové Zámky. Hostia vyhrali 4:3, Duklu vystriedali na treťom mieste v tabuľke a hrdinom sa stal Richard Ondrušek - autor dvoch gólov do brány Stanislava Škorváneka.
Zdroj: 37007
Zdieľajte:

Dohrávka 3. kola sa uskutočnila pred TV kamerami RTVS. Hosťom sa podarilo prečkať prvé oslabenie, v ktorom húževnatí Michalovčania poškuľovali po otváracom góle. Veľká vďaka patrila brankárovi Kiviahovi, ktorý v jej priebehu pochytal všetko, čo sa dalo. Do konca prvej tretiny Nové Zámky vsietili dva góly.

Prečítajte si aj

VIDEO Tradičný novembrový turnaj vo Fínsku sa uskutoční za prísnych hygienických opatrení

"Bojovali sme, vyhrali sme. Dali sme o gól viac a zaslúžene berieme domov body," vyslovil sa Richard Ondrušek. K obom gólom sa nemusel veľa nadrieť. Na 2:0 zvyšoval po obrovskej chybe Škorváneka, ktorý mu to presne nabil na hokejku a v druhom prípade michalovského brankára napodobnil Ján Ťavoda, ktorý si nechal zobrať puk.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica získala produktívneho Kanaďana, ktorý už v minulej sezóne išiel po krokoch Maioneho

"Proti Michalovciam sa mi celkom darí. Už iba ostáva dúfať, aby to pokračovalo. Mohol som dať možno aj hetrik, ale aj dva góly stačia," uskromnil sa sviatočný strelec Novozámčanov Ondrušek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články