Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chudý pozitíva nevidel, Hrnčár chválil bojovnosť a srdce Nových Zámkov

MICHALOVCE - V jedinom nedeľnom zápase hokejisti Nových Zámkov aj v oklieštenej zostave porazili Michalovce. Ako stretnutie hodnotili obaja tréneri?
Zdroj: 37003
Zdieľajte:

Miroslav Chudý, tréner HK Dukla Ingema Michalovce: "Z našej strany to nebol dobrý zápas. Bolo proti nám viac vecí, dostali sme lacné góly. Prvý gól nás vystrašil, potom sme dostali aj druhý a súper vyťažil z minima maximum. Nevedeli sme nájsť cestu k súperovej bránke, hrali sme komplikovane. Snaha tam bola, ale chýbala nám kvalita a cesta k úspechu. Gratulujem hosťom, pretože so 16-timi hráčmi vyhrali zápas, v ktorom bojovali. Mali aj šťastie, ale to sadne na toho, kto je na to pripravený. Dnes nám nebolo súdené vyhrať."

Pozrite si aj

VIDEO Fantastický moment: Mladý slovenský brankár strelil v Nemecku gól cez celé ihrisko

Martin Hrnčár, tréner HC Nové Zámky: "Vedeli sme, že nás čaká tím, ktorý má obrovskú kvalitu. Boli sme v oklieštenej zostave, ale na to sa vyhovárať nebudeme, naopak, sme radi, že môžeme hrať. Z hľadiska efektivity sme mali výbornú prvú tretinu, potrestali sme dve chyby súpera. V druhej tretine sme mali vzdialenejšiu striedačku a vedeli sme, že nás súper bude tlačiť. Domáci išli do tretej tretiny s cieľom vyrovnať, to sa im aj podarilo. Bojovnosťou a veľkým srdiečkom sme to dnes vyhrali."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články