Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V nedeľu sa hrá iba jeden zápas Tipos Extraligy, môže však byť veľmi zaujímavý

MICHALOVCE - Nedeľný program Tipos Extraligy obstará jediné stretnutie. Od 16:00 sa na ľade HK Dukla Ingema Michalovce predstavia hráči HC Mikron Nové Zámky.
Zdroj: 36901
Zdieľajte:

Zverenci trénera Miroslava Chudého sa v piatok vrátili do zápasového kolotoča po povinnej karanténe. Vyšlo to dobre, nakoľko Michalovce získali v Košiciach dva body, hrdinom sa stal dvojgólový Marek Bartánus. Celkovo zatiaľ absolvovali tri dueli a ešte neprehrali, stratili len jediný bod. S ôsmimi sú na tretej priečke tabuľky. Kanaďan Christophe Lalancette nazbieral päť bodov, s Bartánusom strelili už po štyri góly.

Prečítajte si aj

Zomrel otec Andreja Kmeča: Vychoval hráčov ako Kolník, Stümpel či Milo

Nové Zámky mali v piatok hrať proti DVTK Jegesmedvék Miškolc, súper však nepricestoval. Tím z južného Slovenska je tiež v dobrej forme, v poslednom "ozajstnom" vystúpení porazil HKM Zvolen, keď sa dvomi krásnymi nájazdmi prezentoval Samuel Zahradník. Predtým zdolali aj Duklu Trenčín. Úvod ročníka vychádza ideálne pre Petra Obdržálka, nazbieral už šesť bodov (3+3). Skvelými výkonmi sa prezentuje brankár Henri Kiviaho. Ako prvý a zatiaľ jediný v novom ročníku udržal čisté konto.

ANKETA: Kto vyhrá nedeľný zápas?

  • HK Dukla Ingema Michalovce

    53%

  • HC Mikron Nové Zámky

    47%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články