Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Špirko si myslí, že patrí k najlepším hráčom extraligy, Radivojevič eviduje stovky mailov od hokejistov

MARTIN - Slovenský útočník Rastislav Špirko stále nemá zamestnávateľa.
Zdroj: 34273
Zdieľajte:

Martinský rodák mal vlaňajšiu skrátenú sezónu rozdelenú na pôsobiska vo Zvolene a Dukle Trenčíne. V oboch kluboch odviedol výbornú robotu. Ako sám uviedol, interes spod hradu Matúša Čáka sa objavil už v apríli, ale odvtedy ho nikto viac nekontaktoval.

Prečítajte si aj

VIDEO Calgary Flames pokračuje v posilňovaní mužstva: Z Vancouveru získal tretieho hráča

„Stále mám pocit, že som patril k najlepším v extralige. Je mi trošku čudné, že doteraz neprišla zo Slovenska žiadna ponuka. Môže sa o mne hovoriť, že som drahý, ale ako môžem na niečo reagovať, keď ani nič neprišlo. Neviem, čo sa presne deje. Napriek tomu ostávam pokojný. Viem, aké sú moje kvality a čo dokážem. Verím, že skôr či neskôr príde ponuka zo Slovenska, alebo zahraničia,“ povedal v rozhovore pre Denník Šport 36-ročný útočník. Športový riaditeľ a jeden z asistentov trénera Dukly Branko Radivojevič sa v krátkosti vyjadril k Špirkovi.

Prečítajte si aj

VIDEO Dôjde k výmene pätnásťročnej opory Chicaga Blackhawks? Jeho túžbou je však zisk ďalšieho Stanley Cupu

„Sami sme nevedeli, aký budeme mať rozpočet. Rozprávali sme sa s veľa hráčmi, ale museli sme ísť s peniazmi dole a nakoniec sme káder poskladali inak. Ťažko mi je súdiť, či mal Rasťo ďalšie ponuky. Doba je zlá. Aj ja mám v emaily stovky hokejistov, ktorí by chceli hrať a nemajú kde. Nie je to nič príjemné,“ uviedol pre Denník Šport bronzový účastník MS 2003.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články