Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Černák znova terčom špekulácií: Mohol by hrať za New Jersey?

NEW JERSEY - Slovenský obranca Erik Černák sa začína spájať s prechodom do New Jersey Devils. Informoval o tom portál allaboutthejersey.com.
Zdroj: 33136
Zdieľajte:

Už dlho je jasné, že Tampa Bay nemôže udržať svoj súčasný káder, nakoľko k dispozícii má pod platovým stropom iba zhruba tri milióny a nové kontrakty potrebujú okrem nášho beka aj ďalší dvaja obmedzení voľní hráči - Michail Sergačov a Anthony Cirelli. Lightning chceli problém vyriešiť uvoľnením Alexa Killorna, toho si však z waiver listiny nikto nezobral.

Prečítajte si aj

Washington podpísal nový kontrakt s konkurentom Martina Fehérváryho

Tampa Bay teda bude musieť s veľkou pravdepodobnosťou niekoho uvoľniť a vymeniť. Devils majú k dispozícii ešte 18 miliónov pod platovým stropom, pričom nové kontrakty potrebujú už len Jesper Bratt a brankár Mackenzie Blackwood. Spomínaný portál zaradil medzi možné posily New Jersey aj hráčov ako Jaden Schwartz (Blues), Rickard Rakell (Ducks), Alex Tuch (Vegas) a Nick Jensen (Capitals).

Černák bol v posledných týždňoch spájaný s možnosťou hrať za Vancouver Canucks, kanadský tím by mohol skúsiť "offer sheet", pri New Jersey Devils by malo ísť skôr o výmenu.

ANKETA: Vedeli by ste si prestaviť Erika Černáka v drese NJ Devils?

  • Áno

    13%

  • Nie

    87%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: allaboutthejersey.com

Diskusia

Podobné články