Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice vystužili obranu, získali posilu zo Zvolena

ZVOLEN - Kariéra slovenského hokejového obrancu Christiána Michalčina bude pokračovať v HC Košice.
Zdroj: 36970
Zdieľajte:

Do materského klubu sa vrátil po tom, čo nedávno skončil krátke pôsobenie v HKM Zvolen. Košický klub informoval o staronovej akvizícii na sociálnych sieťach. "Christián nás kontaktoval s tým, že mu pôsobenie vo Zvolene nedopadlo podľa predstáv. V lete absolvoval letnú prípravu pod vedením nášho kondičného trénera a boli sme dohodnutí, že bude hrať za Košice. Vzhľadom na nejasnú situáciu počas leta sa nakoniec rozhodol prijať ponuku Zvolena.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš je po karanténe na ľade, Paukovček ostáva doma: Kedy odohrá mužstvo prvý zápas?

Po dohode s vedením klubu sme sa rozhodli neotočiť sa mu chrbtom a to aj napriek neistote spôsobenej pandémiou. Chceme mu pomôcť aj vzhľadom na to, že sa s priateľkou tešia z prírastku v rodine. Christián bude zároveň naša „poistka“ pre prípad možného odchodu Dávida Mudráka do zámoria," prezradil hlavný tréner a zároveň športový riaditeľ HC Košice Jan Šťastný.

Michalčin prišiel do Zvolena pred sezónou 2020/2021. V predčasne ukončenej sezóne 2019/2020 bol hráč Košíc, no počas ročníka zamieril do Liptovského Mikuláša. V najvyššej slovenskej súťaži má na konte celkovo 124 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 1 gól a 10 asistencií. V roku 2015 získal s Košicami majstrovský titul.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články