Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jeden hráč Zvolena mal pozitívny test na koronavírus, HKM ale nejde do karantény a nastúpi proti Košiciam

ZVOLEN - V nedeľu sú na programe dva zápasy Tipos Extraligy. V šlágri privíta HKM Zvolen na domácom ľade HC Košice, ktoré sa vracajú z karantény a bude to pre nich úvodné stretnutie v sezóne 2020/21.
Zdroj: 36914
Zdieľajte:

"Bryndziari" ale budú oslabení o trojicu hráčov. Pre zdravotné dôvody absentujú Marek Viedenský, František Gajdoš a Allan McPherson. Prvý menovaný si v uplynulom týždni odniesol z tréningu svalové zranenie, dĺžka jeho absencie je nateraz neznáma. Mladý obranca a kanadský útočník by sa mali k mužstvu opäť pripojiť o týždeň. V bránke dostane prednosť Robin Rahm.

Prečítajte si aj

FOTO Izolácia hráčov na striedačke? Vo Švajčiarsku realita

Do zostavy Zvolena sa po zranení vracia Maroš Jedlička a v akcii prvýkrát v sezóne uvidíme aj Jakuba Koleniča, ktorý už stihol v uplynulom týždni dva zápasy v juniorke a pripísal si v nich tri asistencie. Na miesto prvého centra sa posunie Juraj Mikúš a pozíciu ľavého krídla v druhom útoku zaujme Václav Stupka.

V nedeľu od 18:00 sa bude hrať napriek pozitívnemu testu na koronavírus v tíme Zvolena: "Piatkové testovanie A-mužstva a realizačného tímu Zvolena na COVID-19 odhalilo u jedného z hráčov bezpríznakový, no pozitívny prípad. Podľa epidemiologického manuálu a nariadenia hlavného regionálneho hygienika je tento hráč izolovaný v domácej karanténe. Ostatní negatívne testovaní hráči pokračujú v tréningovom procese a teda aj v zápasovom režime," píše sa na klubovom webe HKM.

Prečítajte si aj

VIDEO Boston nutne potrebuje vystužiť defenzívu, vyhliadol si skúseného beka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články