Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kapitán Stamkos je na odchode z Tampy Bay, informáciu priniesli už aj renomované zámorské zdroje

TAMPA BAY - Hviezdny kapitán Tampy Bay Lightning, Steven Stamkos, by naozaj mohol byť na odchode z floridského tímu. Takéto špekulácie sa vedú už od konca ročníka 2019/20, avšak teraz s tým prišiel aj jeden z najlepších zámorských novinárov venujúcich sa NHL, Elliotte Friedman.
Zdroj: 33102
Zdieľajte:

Ten pracuje pre televíziu Sportsnet a tvrdí, že to nemusia byť len "barové reči", ale realita: "Naozaj sa domnievam a verím, že Stamkosa sa vedenie pýtalo, či by sa vzdal klauzulu o nevymeniteľnosti," tvrdí Friedman. Stamkos zdvihol ako prvý nad hlavu Stanley Cup, no odohral len niekoľko minút v jedinom stretnutí finále proti Dallasu, nakoľko takmer celé play-off vynechal pre zranenie.

Prečítajte si aj

VIDEO Christián Jaroš spoznal dátum arbitrážneho súdu

Práve zdravotné problémy často limitujú tohto hviezdneho útočníka, ktorý patrí medzi najlepších hráčov na svete. O jeho odchode sa hovorí v podstate preto, nakoľko Lightning dokázali vyhrať Stanleyho pohár kvázi bez neho a navyše ročný plat 8,5 milióna dolárov nie je málo. Nakoľko si Tampa Bay potrebuje udržať niekoľko dôležitých mien na čele s Černákom či Sergačovom, takýto krok by bol logický.

Počas prvých dní po zisku Stanley Cupu sa v špekuláciách spomínal klub Winnipeg Jets ako tím, kde by Stamkos mohol byť vymenený.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportsnet.ca

Diskusia

Podobné články