Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO "Zlý" muž NHL do Floridy Panthers, za tri roky zarobí cez sedem miliónov dolárov

NEW YORK - Český hokejový obranca Radko Gudas zamieril z Washingtonu na Floridu, krátko po otvorení trhu s voľnými hráčmi sa dohodol s Panthers na trojročnej zmluve v celkovej hodnote 7,5 milióna dolárov. Tridsaťročný zadák tak v priemere zarobí 2,5 milióna USD za sezónu.
Zdroj: 36877
Zdieľajte:

Gudas začal profiligovú kariéru v Tampe, potom hral za Philadelphiu a naposledy Washington. Defenzívny obranca, známy svojou tvrdou hrou, si v minulom ročníku pripísal 15 bodov (2+13) v 63 súbojoch základnej časti a dve asistencie v piatich zápasoch play off. Informáciu priniesol portál tsn.ca.

Prečítajte si aj

Boston prišiel o dlhoročného obrancu, vlaňajší víťaz Stanley Cupu mu ponúkol honosný kontrakt

Okrem Gudasa angažovali "panteri" v piatok aj dvojicu útočníkov Alexandra Wennberga a Cartera Verhaegheho. Dvadsaťšesťročný švédsky center Wennberg sa stal prebytočným v Columbuse, ktorý ho vo štvrtok vyplatil zo zmluvy. S Panthers sa dohodol na ročnom kontrakte na 2,25 mil. USD. Verhaeghe v nedávno skončenej sezóne získal s Tampou Stanleyho pohár. S Floridou podpísal dvojročnú zmluvu s priemerným ročným zárobkom 1 milión dolárov.

Pozrite si aj

VIDEO Krvavá bitka medzi Ulrychom a Drewom

Florida je jedným z najaktívnejších profiligových klubov, do obrany predtým získala aj Fína Markusa Nutivaaru a útok vystužila o skúseného Patrica Hörnqvista, ktorého získala výmenou za Mikea Mathesona a Coltona Scevioura.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články