Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Obrovská dráma: Tampa Bay sa ešte neteší, Dallas v druhom predĺžení zachránil Perry

EDMONTON - V piatom finálovom zápase sa Stanley Cup ešte neodovzdal. V druhom predĺžení v 90. minúte rozhodol Corey Perry. Šieste stretnutie je na programe v noci z pondelka na utorok o 02:00.
Zdroj: 36550
Zdieľajte:

V závere prvej tretine strelil prvý gól stretnutia Corey Perry, krátko po zmene strán na jeho presný zásah odpovedal Ondřej Palát a ruský obranca Sergačov naklonil misky váh dokonca na stranu "Bleskov".

Dallas však ostal v hre vďaka zásahu Pavelskiho. Bol to už jeho 13. gól a stal sa historicky najlepším americkým strelcom v histórii play-off.

Druhýkrát v tejto finálovej sérii sa išli do play-off. Dvadsať minúť nerozhodlo a dráma pokračovala. Až v 90. minúte sa stal hrdinom Corey Perry, ktorý dotlačil puk za čiaru.

Černák odohral 28:17 min., pripísal si dva plusové body, dva hity, vyslal jednu strelu na bránku a v tretej tretine si odsedel dvojminútový trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou. Pri všetkých troch góloch Stars asistoval Tyler Seguin. Sekera počas 13:38 min na ľade rozdal tri hity.

Tampa Bay Lightning - Dallas Stars 2:3 pp

Góly: 25. Palát (Kučerov, Point), 44. Sergačov (Point) – 18. Perry (Seguin, Oleksiak), 54. Pavelski (Heiskanen, Seguin), 90. Perry (Klingberg, Seguin). Rozhodovali: Kozari, O'Rourke - Amell, Cherrey, vylúčení: 2:1 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, strely na bránku: 41:33, bez divákov.

Tampa Bay: Vasilevskij – Rutta, Hedman, Shattenkirk, McDonagh, Černák, Sergačov – Kučerov, Point, Palát – T. Johnson, Cirelli, Killorn – Coleman, Gourde, Goodrow – Verhaeghe, Paquette, Maroon

Dallas: Chudobin – Klingberg, Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Hanley, Sekera – Radulov, Pavelski, Benn – Perry, Seguin, Kiviranta – Gurianov, Dickinson, Janmark – Caamano, Dowling, Cogliano

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články