Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové Zámky potvrdili už 20 prípadov koronavírusu medzi členmi klubu

NOVÉ ZÁMKY - Hokejový klub HC Nové Zámky hlásil doobeda deväť pozitívne testovaných hráčov na koronavírus, pred 15:00 pribudli ďalšie prípady, dokopy ich je už rovných 20.
Zdroj: 36483
Zdieľajte:

Účastník Tipos extraligy pozastavil tréningový proces, hráči sú v izolácii. Informoval o tom riaditeľ klubu Imre Valášek na facebookovej stránke: "Po kompletnom obdržaní všetkých výsledkov testov na koronavírus je 20 členov klubu pozitívnych. Príznaky sú veľmi mierne až žiadne. Veríme, že sa skoro všetci uzdravíme a vstúpime do sezóny úspešne."

"Určite ste postrehli, že sme v uplynulom týždni zrušili dva prípravné zápasy proti Žilinským Vlkom. Bolo to z dôvodu, že sa u niektorých hráčov prejavili príznaky ochorenia. Z tohto dôvodu sme postupovali zodpovedne, zrušili sme tréningový proces a po piatich dňoch karantény sme všetci absolvovali testy na koronavírus. Bohužiaľ, naše obavy sa potvrdili," uviedol Valášek.

Klub je v úzkom kontakte s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva so sídlom v Nových Zámkoch a situáciu intenzívne rieši. "Hráči sú izolovaní a dodržujú všetky pokyny. O prípadných zmenách a počtoch, ako aj možnému preloženiu našich úvodných ligových zápasov budeme včas informovať," dodal riaditeľ HC Nové Zámky, ktorý mal negatívny výsledok testu na ochorenie COVID-19.

Nové Zámky by sa mali v úvodnom kole Tipos extraligy 2020/2021 predstaviť v piatok 2. októbra vo Zvolene proti HC‘05 Banská Bystrica.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články