Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Topoľčany v úvode zaskočili Slovan aj keď sa obávali debaklu, Stantien musel svojich zverencov vrátiť do obrazu

TOPOĽČANY - Hokejisti HC Slovan Bratislava síce v prvom štvrťfinále Tipsport Kaufland Cupu potvrdili pozíciu favorita a vyhrali nad HC Topoľčany (5:2), lenže outsider začal na domácom ľade skvele.
Zdroj: 36386
Zdieľajte:

Skóre otvoril Kluka, nadviazal na neho Tomčák. Účastník SHL nad veľkým favoritom viedol po prvej tretine 2:0: "Domáci odohrali dobrý zápas, mali perfektné nasadenie a dobre hrali aj presilové hry. V prvých dvoch tretinách si myslím, že domáci v rovnovážnom stave nám boli rovnocenným súperom. Nám nevyšiel začiatok zápasu, kedy domáci zahrali výborne obe presilovky a šli do dvojgólového vedenia. Chlapci zistili, že aj papierovo slabší súper niečo z hokeja vie a v kabíne sme ich museli dostať naspäť do obrazu. Už druhá tretina bola z našej strany lepšia," hovorí tréner "Belasých" Roman Stantien.

Prečítajte si aj

Bystrica vyhrala v Michalovciach vďaka fantastickému Rabčanovi, Slovan odvrátil šok v Topoľčanoch, prestrelka v Nitre

K obratu Slovana zavelil Sukeľ, pridali sa O´Donnell, Sersen, Buček a Ranford. Domáci kouč Ľubomír Hurtaj si stretnutie napriek prehre pochvaľoval: "Prvá tretina však z našej strany bola veľmi dobrá, samozrejme, potom Slovan zapol na vyšší level. Škoda druhého inkasovaného gólu, kedy sme naň súperovi nahrali. Tretí gól bol diskutabilný, pretože si nemyslím, že nášmu vylúčeniu predchádzal faul nášho hráča. Kvalita na strane Slovana bola vidieť, ale my sme odohrali veľmi dobrý zápas," povedal.

Hurtaj sa ale zapodieval aj myšlienkou, ktorá reálne hrozila a síce, že Topoľčany dostanú debakel: "So zápasom sme spokojní, pretože sme mali menšie obavy. Naposledy sme od Trenčína inkasovali deväť gólov, teraz sme hostili Slovan. Báli sme sa, že keby sme aj v druhom zápase po sebe vysoko prehrali, tak by to s mužstvom pred ligou istotne zamávalo," doplnil bývalý skvelý útočník napríklad práve Slovana Bratislava, s ktorým sa tešil aj zo zisku titulu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články