Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Legendárny Ryan Miller rozmýšľa nad ukončením kariéry, Anaheim na neho počká

ANAHEIM - Vedenie Anaheimu Ducks stále čaká ako sa rozhodne brankár Ryan Miller. Už 40-ročný gólman rozmýšľa o tom, či ukončí kariéru alebo nie. Prezradil to pre The Athletic.
Zdroj: 32001
Zdieľajte:

Americká legenda má na konte sedemnásť odchytaných sezón v NHL. Posledné tri roky bol dvojkou "Káčerov" za Johnon Gibsonom. Posledné stretnutie absolvoval pred koronapauzou 10. marca, odvtedy bol na ľade podľa vlastných slov iba sedemkrát: "Sú veci, ktoré ste zvyknutí robiť a keď sa to zastaví, je to šok. Dlho som sedel na gauči, takže som sa rozhodol ísť trénovať na ľad a podľa toho uvidím, či budem pokračovať v kariére," hovorí Miller.

Prečítajte si aj

VIDEO Koniec ďalšej veľkej éry: Z Detroitu odchádza veterán, ktorý nikdy nehral v inej organizácii

Rodák z East Lansing v Michigane nikdy nezískal Stanley Cup. Od roku 2002 do 2013 bol súčasťou Buffala Sabres, následne pôsobil aj v organizáciách St. Louis Blues a Vancouveru Canucks. V sezóne 2009/10 sa stal držiteľom Vezina Trophy. USA dvakrát reprezentoval na ZOH, získal jedno striebro a na troch MS medailu nezískal. Na Olympiáde vo Vancouveri (2010) sa stal MVP turnaja, vo finále však Američania prehrali s Kanadou gólom Sidneyho Crosbyho.

ANKETA: Ukončí podľa vás Ryan Miller kariéru?

  • Áno

    50%

  • Nie

    50%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články