Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obrovská radosť v Poprade: Veľká opora tímu z posledných sezón nakoniec v tíme ostáva

POPRAD - Zmluvu s HK Poprad predĺžil fínsky zadák Joona Erving. Pôjde už o jeho tretiu sezónu pod Tatrami. Klub o tom informoval na svojom webe.
Zdroj: 34650
Zdieľajte:

Po rýchlo ukončenom predošlom ročníku sa Joona pripravoval v domácich fínskych podmienkach. “Ja som sa pripravoval hlavne doma v Jyväskylä a taktiež s tímom KeuPa, ktorý hrá v Mestise. Cítil som sa na ľade veľmi dobre, veď po takej dlhej dobe sa každý tešil na ľad,” pousmial sa Fín.

Vysoké ciele do sezóny má aj samotný hráč. “Pevne dúfam, že v sezóne pôjdeme čo najďalej. Som rád, že kostra tímu z vlaňajška ostala a doplnila sa o kvalitných hráčov. Myslím si, že tento tím je veľmi dobrý a silný. Verím, že do sezóny vstúpime úspešne a bude sa nám dariť počas celej sezóny,” zakončil rozhovor Joona, ktorý už po príchode na Slovensko absolvoval testy na COVID-19 s negatívnym výsledkom.

Prečítajte si aj

Žiar nad Hronom zverejnil ďalšie tri domáce prípravné stretnutia: Príde klub SHL aj bývalý účastník najvyššej súťaže

Lodivod popradských Kamzíkov si do defenzívy želal hráča tohto typu: “Som rád, že je v Poprade. Hoci to nevyzeralo pozitívne so situáciou, ktorá nastala vo svete, ale keď sme sa po ukončení sezóny lúčili, tak povedal som mu, že budem rád, ak naša spolupráca bude v ďalšej sezóne pokračovať. Očakávam od neho posilnenie defenzívy, je to ofenzívny obranca, ktorý ma veľmi dobré korčuľovanie. Dúfam, že sa mu bude aj strelecky dariť a môžem povedať, že obrancu jeho typu sme hľadali od začiatku. Verím, že bude pre tím prínos a bude napĺňať moje očakávania a očakávania vedenia. Potrebujeme obrancov, ktorí vedia brániť, ale sú aj aktívni v ofenzíve a sú ako štvrtý útočník. Určite bude patriť medzi najlepších korčuliarov v lige. Vo vlaňajšej sezóne ma prekvapil svojim ponímaním hry a v ofenzíve je veľmi prospešný,” hovorí Peter Mikula.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články