Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice už pustil z hlavy a uvidí, čo bude v Humennom, Mlynarovičovo deja vú po takmer desaťročí

HUMENNÉ - Pekné hokejové predstavenie pripravili hokejisti Humenného a Michaloviec.
Zdroj: 36572
Zdieľajte:

Do Humenného pricestovali susedia z Michaloviec, ktorí druhý rok po sebe hrajú Tipos extraligu. Zámer bol spestriť prípravu domácim hokejistom a ponúknuť divákom hokej z najvyššej kategórie.

Prečítajte si aj

Boj o Stanley Cup si rozdajú Sekera s Černákom! Po piatich rokoch príde trofej na Slovensko

"Takýto duel nám určite veľa dal. Medzi sebou sme sa povzbudzovali, že to odohráme s chuťou bez vymýšľania a budeme sa snažiť byť nepríjemní pred bránkou. Hostia nám nedali na nič čas a vždy boli pri nás. Bola to dobrá previerka pred príchodom ligy," pochvaľoval si zemplínske derby humenský útočník Dominik Šimčák. Úvodných dvadsať minút zariadilo nerozhodný stav 1:1. Prvé minúty druhej tretiny boli mimoriadne divoké. Počas šiestich minút padlo päť gólov! Z toho štyri skončili za Vladimírom Glosárom, ktorý bol ešte ráno na tréningu Dukly. Situácia mohla byť opačná, pretože HC 19 dokopy nastrelilo žŕdku štyrikrát.

Prečítajte si aj

Postupujúci v Tipsport Kaufland Cupe sú známi: Prekvapením koniec Zvolena, štvrťfinálové dvojice určí piatkový žreb

"Mali sme smolu. Naše strely končili na žŕdkach a súper z následného protiútoku skóroval. Asi sa v tomto úseku odklonilo od nás šťastíčko. Nevadí, ideme ďalej. Je to stále len príprava," športovo prijal prehru proti silnému celku z Dolného Zemplína. "Michalovce nemali problém trestať naše drobné chybičky," doplnil Šimčák. Odchovanec košického hokeja nikdy na seba neobliekol seniorský dres klubu. Akú - takú šancu živil v auguste na try-oute. Jan Šťastný mu však po troch dňoch predostrel zápornú odpoveď. "Košice sú pre mňa minulosťou. Uvidíme, čo to bude v Humennom," dodal Dominik Šimčák.

Prečítajte si aj

Nitra preradila dvoch hráčov do Levíc kvôli porušeniu životosprávy

Jedným z piatich strelcov do brány prvoligového navrátilca bol Samuel Mlynarovič. "Je pravda, že som ešte dávno v minulosti chvíľku hral v prvej lige. Ako hráč Košíc som chodieval do Bardejova," potvrdil skúsenosť s prvoligovým hokejom letný zberateľ kanadských bodov, keď nastúpil na posledný duel v súťaži 4. marca 2013 zhodou okolnosti proti Michalovciam.

Prečítajte si aj

Na troch štadiónoch sa nebude hrať

"Môžeme byť spokojní. Odohrali sme regionálne derby prakticky proti nášmu partnerovi, keďže je Humenné farmou. Všetci sa chceli trénerom ukázať v čo najlepšom svetle a myslím si, že tomu zodpovedala naša hra," spokojne konštatoval triumf 5:2 skúsený extraligový útočník, ktorý pred Michalovcami pôsobil v Poprade, resp. Banskej Bystrici. Mlynarovič sa v utorok odtrhol z reťaze na stretnutí Tipsport Kaufland Cup proti Košiciam. Bol pri všetkých štyroch góloch Dukly.

Prečítajte si aj

Spartak má ďalšie posily, v tíme je aj dvojica z Liptovského Mikuláša

"Vyzerá to tak, že mám streleckú formu. Pri mojom góle odviedol dobrú prácu Paľo Regenda. Všeobecne sa našej formácii darilo. Už len aby to takto pokračovalo," zaželal si hokejista s prezývkou "Mlynky."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články