Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mosnár o nariadeniach: Pokiaľ to vedia riešiť v okolitých krajinách, mali by sme to vedieť aj my

MARTIN - Hokejisti Martina podali síce veľmi sympatický výkon proti favoritovi z Banskej Bystrice, ale na body to po prehre 4:6 nestačilo. "Barani" si v pondelok večer zaistili prvé miesto v A-skupine Tipsport Kaufland Cupu a zároveň postup do štvrťfinále, zatiaľ čo mužstvo z Turca bude dúfať v prehru Detvy proti Liptovskému Mikulášu.
Zdroj: 33828
Zdieľajte:

Martin hnali dopredu aj skvelí fanúšikovia. Tí prišli v obmedzenom počte, keďže to tak kážu nariadenia krízového štábu. Tréner Miroslav Mosnár to nevidí ako šťastné riešenie: "Poviem to tak, že nie pre všetkých sú tie pravidlá nastavené rovnako. Keď má niekto desaťtisícové hľadisko a môže pustiť rovnaký počet ľudí na štadión ako ten, kto má štadión, kde sa zmestí dvetisíc divákov, tak to nie je fér. Pokiaľ to vedia riešiť v okolitých krajinách, mali by sme to vedieť aj my. Musíme sa ťahať za tými krajinami, ktoré sú vyspelejšie," nechal sa počuť Mosnár.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica vyhrala v Martine a vyhrala A-skupinu Tipsport Kaufland Cupu: Rozhodol kanadský útočník

Banskobystrický kouč Norbert Javorčík bol vo vyjadrení o niečo konzervatívnejší: "Neostáva nám nič iné, iba rešpektovať opatrenia. Na druhej strane, chceli by sme hrať pred čo najväčším počtom divákov. Je to faktor, ktorý robí dobrú atmosféru a taktiež hráči sa cítia lepšie," povedal bývalý lodivod slovenskej reprezentácie do 18 rokov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články