Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Poprade nedostal dôveru, Spišská Nová Ves mu vrátila chuť

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Novou posilou HK Spišská Nová Ves sa stal obranca Dávid Romaňák. Klub o tom informoval na sociálnej sieti.
Zdroj: 36536
Zdieľajte:

21-ročný odchovanec Popradu bol odhodlaný pobiť sa o miesto v kádri extraligového mužstva. „Na začiatku sezóny bolo mojim cieľom hrať tento rok extraligu v drese Popradu," hovorí Romaňák na sociálnej sieti prvoligistu, s ktorým má skúsenosť z vlaňajška.

Prečítajte si aj

VIDEO 35-ročný služobne najstarší hráč Spišskej Novej Vsi končí: Extraligové časy nikdy nezažil

"Bohužiaľ, nedostal som potrebnú dôveru, a tak som sa rozhodol pokračovať vo svojej kariére v drese Spisskej Novej Vsi, kde mi dali v minulej sezóne po ťažkých zdravotných problémoch veľkú dôveru a vrátili mi obrovskú chuť do hokeja. Som šťastný, že prišla Richardova ponuka a ja môžem fanúšikom sľúbiť, že urobím všetko pre to, aby som svojmu tímu pomohol na ľade čo najviac a budúcu sezónu si konečne zahral vytúženú extraligu v drese Novejši,” doplnil dobre stavaný zadák. Radosť z jeho angažovania na budúci ročník neskrýval ani manažér Richard Rapáč. Zisk mladého obrancu prirovnal k letnému príchodu talentovaného Poliaka.

Prečítajte si aj

VIDEO Sekera si premiérovo zahrá o Stanley Cup! Dallas pred 20 rokmi zobral pohár slovenskej legende

„Dnes sa nám podarilo dotiahnuť do konca prestup, ktorý je pre mňa osobne rovnako dôležitý, ako bol pre útočnú fázu dôležitý podpis Damiána Tyčynskeho. Dávid je obranca s obrovským potenciálom a ja verím, že ho naplno rozbalí a pomôže nášmu klubu v boji o postup do extraligy," uviedol Richard Rapáč, ktorý sa pomalými krokmi vracia ku kariére hráča.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články