Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zbaví sa Boston Bruins dvoch útočníkov, aby neprišiel o Cháru a Kruga?

BOSTON - Klub zámorskej NHL Boston Bruins premýšľa, akým spôsobom si dokáže udržať slovenského veterána Zdena Cháru a amerického obrancu Torey Kruga. Dokonca sa spomína možnosť, že sa z klubu bude porúčať duo Jake DeBrusk a David Krejčí.
Zdroj: 36291
Zdieľajte:

„Budeme zvažovať spôsoby, ako vylepšiť náš klub od teraz až do otvorenia trhu s voľnými hráčmi a uvidíme, čo sa stane. V našom tíme sa chystáme urobiť nejaké zmeny. Mám veľmi dobrý pocit z celkovej organizácie a našej konkurencieschopnosti. Nerobil by som však svoju prácu, ak by som sa dennodenne nesnažil zlepšovať náš hokejový klub," vyhlásil generálny manažér klubu Don Sweeney.

Prečítajte si aj

VIDEO 35-ročný služobne najstarší hráč Spišskej Novej Vsi končí: Extraligové časy nikdy nezažil

Bostonu vlani unikol Stanley Cup, keď nezvládol sériu so St. Louis Blues a tento rok po reštarte nestačil na Tampu Bay Lightning aj s Erikom Černákom. V klube budú musieť riešiť pomerne závažnú otázku. Kontrakt totiž vypršal americkému obrancovi Torey Krugovi. 29-ročný zadák dávnejšie preferoval podpis horibilnejšieho kontraktu. V tomto smere sa údajne pripravuje zmena, čo potvrdil Sweeney. Boston je zároveň pripravený zbaviť sa dvojice útočníkov DeBrusk a David Krejčí, aby udržal v kádri Zdena Cháru a Kruga.

Prečítajte si aj

Dubnica získala dve posily: Obrancu z Bratislavy Capitals a útočníka naposledy hrajúceho za Levice

„Môžu Bruins zvážiť výmenu Krejčiho, ktorý vstupuje do posledného roku svojho kontraktu, aby uvoľnili 7,25 miliónov dolárov jeho platu a získali mladšieho a výbušnejšieho hráča do stredu, po tom, čo všetci vyzerali unavene a pomaly proti Lightning?," zamyslel sa odborník Joe Haggerty z nbcsports.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.sk

Diskusia

Podobné články