Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Oremus je rád za príchod dvoch odchovancov: Hviezdneho legionára zaradil mimo zostavu, čaká od neho viac

ZVOLEN - Hokejisti HKM Zvolen veľmi prekvapivo prehrali na úvod Tipsport Kaufland Cupu proti Topoľčanom. Tréner Peter Oremus neskrýval sklamanie.
Zdroj: 32856
Zdieľajte:

"Skladba mužstva Zvolena jednoznačne zodpovedá tomu, aby bolo v Topoľčanoch úspešné. Je len naša chyba, že sme zápas nezvládli, navyše s dvojgólovým vedením. Kvalita súperov je natoľko odlišná, že sme v tom zápase mali jednoznačne uspieť. Netreba hľadať výhovorky a za niečo sa skrývať," povedal pre klubový web Zvolena.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals aj kvôli gólu bývalej opory Slovana prehrala v Rakúsku

Novým impulzom pre tím môže byť príchod Adama Húsku a Michala Ivana, dvojice odchovancov: "Ja som za nich len rád. Ako som hovoril už pri mojom nástupe do funkcie, chcem, aby tu bolo čo najviac odchovancov. Adama aj Miša veľmi rád v tíme privítam," pokračoval Oremus.

Tomu robí starosti britsko-kanadský útočník Mike Hammond. Napriek tomu, že má byť oporou a jednou z ústredných postáv tímu, nehrá ideálne. Na tréningu sa dostal medzi hráčov, ktorí sa nenachádzajú v zápasovej zostave: "Bolo to moje rozhodnutie. Od legionára čakám viac ako doteraz predviedol. Legionár musí byť lepší ako domáci hráči. Uňho som to zatiaľ nevidel," dodal Oremus pre hkmzvolen.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články