Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové Zámky opúšťa trojica hráčov: Prekvapivo končí aj dlhoročná opora tímu

NOVÉ ZÁMKY - Skúsený útočník Branislav Fábry po piatich rokoch končí v Nových Zámkoch. Na skúške neuspeli mladíci Filip Klema a Sebastián Slávik.
Zdroj: 35840
Zdieľajte:

"V tíme je široký káder a ja som vedeniu a trénerom nezapadal do súčasnej koncepcie," uviedol pre TASR. "Bol som tam päť rokov, niečo som tam odohral. Ale aj taký je život. Teraz ste tu a zajtra už môžete byť inde. Momentálne si hľadám nový angažmán," prezradil Fábry.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals získala obrancu zo Spišskej Novej Vsi, klub čoskoro predstaví dve zahraničné posily

35-ročný Bratislavčan bol súčasťou novozámockého hokeja od ročníka 2015/16, kam si to namieril po angažmáne v poľskom tíme Orlik Opole. Ešte v tej istej sezóne pomohol k prvenstvu v prvej lige i následnom úspechu v baráži. Fábry v ostatnom ročníku odohral v drese s býkom na hrudi 55 zápasov, v ktorých strelil 2 góly a pridal 9 asistencií.

V roku 2003 ho draftoval klub zámorskej NHL Buffalo Sabres, no v profilige si nikdy nezahral. V tom istom roku získal so SR 18 striebornú medailu a bol aj majstrom Slovenska so Slovanom Bratislava. O dva roky neskôr opäť triumfoval s belasými. V roku 2013 oslavoval titul v Kazachstane s klubom Irtyš Pavlodar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články