Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tampa Bay rozbila Boston, Halák skončil na striedačke

EDMONTON/TORONTO - Hokejisti Tampy Bay zvíťazili v treťom dueli semifinále play off Východnej konferencie NHL nad Bostonom vysoko 7:1 a v sérii sa ujali vedenia 2:1 na zápasy. Slovenský obranca Erik Černák sa na triumfe Lightning podieľal jednou asistenciou. Jaroslav Halák vydržal v bránke Bruins do štvrtého inkasovaného gólu, v 32. minúte ho vystriedal Čech Daniel Vladař.
Zdroj: 36198
Zdieľajte:

Slovenský brankár vykryl 12 zo 16 striel. V ďalšom súboji, ktorý sa hral v Toronte v noci na štvrtok, Philadelphia zdolala New York Islanders 4:3 po predĺžení a vyrovnala stav série na 1:1. V treťom zápase semifinále Západnej konferencie vyhralo Colorado nad Dallasom s obrancom Andrejom Sekerom 6:4 a znížilo stav série na 1:2.

Prečítajte si aj

Lane Scheidl odchádza z HK Nitra, vracia sa do známej súťaže

Nikita Kučerov sa na výhre "bleskov" podieľal gólom a tromi asistenciami, Alex Killorn si pripísal dva góly a asistenciu, tri body zaznamenali aj Brayden Point a Michail Sergačov (zhodne 1+2). Černák odohral necelých 17 minút, prezentoval sa jednou strelou a nazbieral najviac plusových bodov zo všetkých hráčov v zápase – štyri. Kapitán "medveďov" Zdeno Chára vyslal počas 18 minút na bránku jednu strelu.

Prečítajte si aj

Joona Erving skončil v Poprade a smeruje domov

2. kolo play off NHL
Semifinále Východnej konferencie
Tretí zápas:

Boston - Tampa Bay 1:7 /HALÁK vykryl 12 zo 16 striel, chytal do 32. min - ČERNÁK 0+1/
/stav série: 1:2/

Druhý zápas:
Philadelphia - New York Islanders 4:3 pp
/stav série: 1:1/

Semifinále Západnej konferencie
Tretí zápas:

Dallas - Colorado 4:6
/stav série: 2:1/

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články