Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TOP 7 slovenských hokejistov, ktorí ešte nemajú klub na sezónu 2020/21

BRATISLAVA - Pozreli sme sa na slovenských hráčov, ktorí v minulej sezóne pôsobil v Tipsport lige a vybrali sedmičku najzaujímavejších mien, ktorá ešte (oficiálne) nemá klub pre ročník 2020/21.
Zdroj: 33178
Zdieľajte:

Ján Brejčák

Po fínskom titule s HPK zvolil pred rokom zotrvanie na Slovensku a druhýkrát obliekol dres HC ´05 Banská Bystrica. Podával solídne výkony a v defenzíve bol istotou tímu Dana Cemana. Hokejista so skúsenosťami z Česka, Švédska či Švajčiarska by bol skvelým článkom pre každý zo slovenských klubov pomýšľajúcich na titul. Ostane však v Tipsport lige?

Juraj Majdan

19 bodov v 35 stretnutiach určite nenaplnilo očakávania Košíc ani samotného útočníka. Majdan síce za sebou nemá najvydarenejšiu sezónu, ale určite má stále prívlastok produktívneho útočníka, čo potvrdil napríklad v sezóne 2015/16, kedy vyhral bodovanie najvyššej slovenskej súťaže. Produktívny bol aj vo Zvolene či Nitre.

Tomáš Zigo

Je verejným tajomstvom, že v súvislosti s týmto kvalitným centrom sa skloňuje Dinamo Riga. Lotyšský klub už postupne predstavuje zahraničné posily, meno Zigo zatiaľ neodznelo. Skôr sa hovorilo aj o českej Extralige, ale v hre je údajne aj jeden slovenský tím. Rodák z Banskej Bystrice a držiteľ dvoch titulov s HC ´05 v sezóne 2019/20 odohral za Slovan Bratislava 51 zápasov, získal 49 bodov.

Adam Lapšanský

30-ročný krídelník začal predošlý ročník po návrate do Tipsport ligy v Dukle Trenčín, za 31 zápasov pozbieral 15 bodov. Náramne mu prospela výmena do materského Popradu. Dokým nebola liga predčasne ukončená koronavírusom, tak za sedemnásť stretnutí bodoval pätnásťkrát.

Marcel Melicherčík

Až na začiatku januára 2020 podpísal zmluvu s Banskou Bystricou. Na klub teda čakal takmer rok, keďže od záveru sezóny 2018/19 nikde nepôsobil. Skúsený gólman navyše prijal rolu dvojky za Tylerom Beskorowanym, potom prišiel koronavírus. Že by 33-ročný Popradčan čakal aj tentoraz?

Roman Kukumberg

Keď sa Slovan vrátil do Tipsport ligy, tak mužstvo sa postavilo okolo Michala Sersena a práve Romana Kukumberga. Držiteľ troch slovenských titulov a víťaz KHL sa vrátil do rodného mesta po piatich rokoch v Hradci Králové. Už 40-ročný center odohral 43 zápasov. Strelil jeden gól a raz asistoval.

Rastislav Špirko

Skúsený útočník v minulej sezóne nastupoval za HKM Zvolen, po 45 stretnutiach z klubu odišiel a z niekoľkých ponúk si vybral Duklu Trenčín, kde v dvanástich zápasoch získal deväť bodov. V tíme spod hradu Matúša Čáka ale nepokračuje a hľadá nové pôsobisko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články