Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan sa pripravuje na trip

KHL
Hokejisti Slovana Bratislava odleteli v nedeľu popoludní na svoj druhý "trip" v sezóne KHL 2014/2015 aj s dvojicou Kurtis Foster a Václav Nedorost.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Kanadský obranca a český útočník pre chorobu, respektíve zranenie neodohrali stredajší domáci víťazný zápas s lotyšským Dinamom Riga (5:1). Informovala o tom oficiálna internetová stránka bratislavského klubu.

Tréneri Petri Matikainen, Vladimír Országh a Pavol Rybár budú môcť na nadchádzajúcom výjazde počítať celkovo s 25 hráčmi – dvomi brankármi, 8 obrancami a 15 útočníkmi. Do tímu sa po jednom zápase v drese Banskej Bystrice vracia tiež útočník Patrick White. Jediný otáznik visí nad štartom Petra Ölveckého, ktorého znovu trápi zranenie v dolnej časti tela.

Slovanisti sa v rámci výjazdu predstavia v troch stretnutiach na klziskách súperov. Najprv si v pondelok o 17:30 SELČ skrížia hokejky s lídrom celej súťaže SKA Petrohrad, následne sa tím presunie do Lotyšska na stredajší zápas proti Dinamu Riga (18:30 SELČ) a trip ukončí piatkový duel s bieloruským Dinamom Minsk (18:00 SELČ). V priebehu piatich dní tak "belasí" zabojujú o body s troma priamymi konkurentmi v boji o postup do play off zo Západnej konferencie. Aktuálne ťahajú slovanisti šnúru troch víťazstiev v rade. Návrat späť do Bratislavy je naplánovaný hneď po poslednom stretnutí v Minsku.

Hráči Slovana na tripe (zdroj: hcslovan.sk): Backlund, Janus – Baranka, Brejčák, Foster, Mihálik, Sigalet, Sersen, Starosta, Štajnoch – Bartovič, Bližňák, Hudáček, Jeglič, Lunter, Murley, Nagy, Nedorost, Netík, Ölvecký, Surovy, Šťastný, Tičar, Vondrka, White

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články