Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zväz finančne pomôže mužstvám Tipsport ligy

BRATISLAVA - Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan uvažoval o rozšírení výkonnej zložky zväzu už dlhšie. Nový výkonný riaditeľ SZĽH Peter Kruľ chce pomôcť zväzu najmä v plánovaní a koordinácii. Zároveň chce zefektívniť komunikáciu a rozhodovanie na jednotlivých oddeleniach.
Zdroj: 28848
Zdieľajte:

Šéf slovenského hokeja bude v najbližších dňoch riešiť aj novú spoločnosť APHK (Asociácia profesionálnych hokejových klubov), ktorá sa bude podieľať na riadení najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Predchádzajúcu spoločnosť Pro-Hokej na základe hlasovania akcionárov na riadnom valnom zhromaždení 21. júla 2020 poslali do likvidácie.

Prečítajte si aj

HC Košice angažoval bývalého brankára Slovana Bratislava

"Zmluva ešte nie je podpísaná, ale v krátkom čase sa stretneme. Čakali sme na to, ako sa kluby dohodnú, vieme, že nie sú kompletní, čo sa týka názorov. Ale v krátkej dobe chceme situáciu vyriešiť. Rovnako aj situáciu s pandémiou koronavírusu a rozhodcov. Je toho dosť. Chceme, aby sa sezóna začala bez čo najmenších problémov, ale vieme, že nás čaká naozaj zaujímavá sezóna vzhľadom na situáciu."

Prečítajte si aj

Zo štvrtej nemeckej ligy opäť domov na Spiš

Všetky kluby dostali od SZĽH odporúčanie, aby sa na prítomnosť koronavírusu testovali minimálne raz pred začiatkom prípravy a raz pred začiatkom súťaže. "Vypracovali sme manuál, ktorý sme im dali. Verím, že prípadov bude čo najmenej, ale sme pripravení na operatívne riešenia a kluby musia medzi sebou maximálne spolupracovať. Potrebujeme ich súčinnosť," dodal Šatan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články