Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žiline pozitívny test výrazne skomplikoval plány, klub však pracuje na ďalších posilách

ŽILINA - Stanislav Škorvánek ostal na lavičke žilinského klubu a s Dušanom Gregorom vytvoria skúsený tandem. 48-ročný kouč ale musí riešiť aj nepríjemnosti spôsobené koronavírusom, nakoľko jeden hráč mal pozitívny test.
Zdroj: 35433
Zdieľajte:

Tých škrtov cez žilinské plány je ale niekoľko: "Ak budeme mať dva negatívne testy, zídeme sa pravdepodobne 19. augusta. Táto situácia nám ovplyvnila aj prípravné zápasy. Mali sme hrať s Čechmi aj s Poliakmi, to však všetko padne. Tam totiž takisto nie je situácia ružová, skôr ešte horšia, ako u nás. Budeme teda hľadať prípravné zápasy v okolí," prezradil Škorvánek.

Prečítajte si aj

Prvý michalovský Kanaďan je už na Slovensku a putuje do karantény, Southornov let odložili

Vlci Žilina musí dať na nariadenia SZĽH: "Vyšli aj opatrenia od SZĽH, ktorý odporúča po návrate z cudziny päťdňovú karanténu, resp. päť dní bez tréningu. To si vôbec neviem predstaviť. Takže všetky slovenské mužstvá budú pravdepodobne hrať v príprave iba so slovenskými mužstvami," smutne skonštatoval.

Napriek tomu sa mu hráčsky káder pozdáva: "Musím oceniť prácu Fera Skladaného a trénera Dušana Gregora. Pritiahli sem hráčov, ktorí sú na prvú ligu veľmi zaujímaví. Či už z hľadiska výkonnosti alebo pre žilinského diváka. Z tohto pohľadu sa mi to javí zložené naozaj dobre. Ešte pracujeme na nejakých príchodoch, nie je to úplne definitívne. Pohľad na súpisku ma však aktuálne napĺňa optimizmom. Verím, že sa budeme vedieť pobiť o tie méty, o ktoré sa chceme pobiť," dodal Stanislav Škorvánek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/vlcizilina

Diskusia

Podobné články