Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dvaja hráči z Banskej Bystrice posilnili Bratislavu Capitals

BRATISLAVA - Do slovenského hokejového klubu iClinic Bratislava Capitals prestúpilo duo Martin Nemčík a Miloš Bubela, ktorí pôsobili v predchádzajúcej sezóne v tíme HC '05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 34939
Zdieľajte:

Dvadsaťosemročný Nemčík je obranca so zámorskými skúsenosťami a tiež so skúsenosťou z rakúskej nadnárodnej súťaže Ice Hockey League, vtedy známej pod názvom EBEL. “Martin je dobre stavaný obranca, ktorý obľubuje fyzickú hru a pri svojej výške disponuje aj dobrými korčuliarskymi schopnosťami. Vo vypätých situáciách je kedykoľvek pripravený postaviť sa za svojich spoluhráčov,“ povedal v oficiálnej tlačovej správe viceprezident a generálny riaditeľ Dušan Pašek.

Prečítajte si aj

Slovan Bratislava získal brankára z KHL

Dvadsaťsedemročný útočník Bubela je účastník ZOH v roku 2018, ktorý okrem Banskej Bystrice hral napríklad aj v českej najvyššej súťaži za HC Dynamo Pardubice. "Miloš je výborný korčuliar s tvrdou strelou zápästím, pričom vzhľadom na jeho individuálne schopnosti v ňom vidíme veľký potenciál. Veríme, že sa mu v nadnárodnej súťaži podarí naplno rozvinúť a stane sa jednou z útočných opôr nášho tímu," doplnil Pašek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články