Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spoločnosť Pro-Hokej je oficiálne v likvidácii: Čo sa bude diať teraz?

BRATISLAVA - Spoločnosť Pro-Hokej je od štvrtka oficiálne v likvidácii. Informácia o zmene názvu a mene likvidátora vyšla v Obchodnom vestníku a je zapísaná aj v Obchodnom registri. Zmeny zápisov urobil Okresný súd Bratislava I, informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.
Zdroj: 35956
Zdieľajte:

Pro-Hokej mal v uplynulej sezóne najvyššej slovenskej ligy na starosti marketingové práva. Do likvidácie vstúpil na základe hlasovania akcionárov na riadnom valnom zhromaždení 21. júla 2020.

"V mene spoločnosti samostatne koná ako likvidátor Andrej Staroň z Liptovského Mikuláša. Úloha likvidátora je v týchto prípadoch postupovať v zmysle zákona a nastoliť stav, ktorý najlepšie zhodnotí majetok spoločnosti. Obchodný vestník i Obchodný register už informovali aj o zmene názvu spoločnosti z Pro-Hokej, a. s., na Pro-Hokej, a. s. 'v likvidácii'," uvádza hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO iClinic Bratislava Capitals oficiálne oznámil zisk dvoch útočníkov z Košíc

Od júlového valného zhromaždenia vo Zvolene sú členmi dozornej rady Milan Čanky, Robert Ľupták, Roman Porubský a Norbert Koch. V rade už nefiguruje Jozef Mitocha.

Akciová spoločnosť Pro-Hokej vznikla 19. januára 2000. Okrem marketingových otázok dlhé roky riadila najvyššiu slovenskú súťaž. Účastníci doterajšej Tipsport Ligy, zatiaľ s výnimkou bratislavského Slovana, sa však v júli rozhodli vytvoriť vlastnú Asociáciu profesionálnych hokejových klubov (APHK) a Pro-Hokej poslali do likvidácie.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články