Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Po zápase SR 20 s Českom pribudol tretí prípad koronavírusu

BRATISLAVA - V tíme slovenských hokejistov do 20 rokov objavili tri prípady nového koronavírusu. Vo štvrtok pribudol jeden nový, informoval o tom Slovenský zväz ľadového (SZĽH) po výsledkoch posledných testov.
Zdroj: 33153
Zdieľajte:

"Slovenský zväz ľadového hokeja má k dispozícii výsledky testov na prítomnosť koronavírusu SARS-CoV-2 v tele všetkých 33 členov slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov. 30 testov bolo negatívnych, 3 členovia tímu mali pozitívny výsledok testu na koronavírus. Stále platí, že celý tím zostáva v domácej karanténe. Každý bude musieť v najbližších dňoch absolvovať kontrolný test. Ak aj ten bude negatívny, hráč alebo člen realizačného tímu bude môcť karanténu ukončiť. Traja členovia tímu s pozitívnym výsledkom musia postupovať v zmysle pokynov príslušného regionálneho úradu verejného zdravotníctva," uviedol SZĽH vo štvrtkovom stanovisku.

Prečítajte si aj

Druhá liga je pripravená na novú sezónu: Párny počet klubov i trojica nováčikov

O jednom pozitívnom náleze informoval SZĽH už minulý štvrtok po tom, čo mal k dispozícii prvých štrnásť výsledkov, v utorok pribudol ďalší. Reprezentácia do 20 rokov sa zúčastnila na prípravnom trojzápase proti českej juniorke v Brne (24. - 27. júla). Testy museli Slováci absolvovať po tom, ako u troch členov českej reprezentácie diagnostikovali koronavírus. Nemenovaná trojica mala pozitívne testy po príchode do svojich klubov. Slováci odohrali trojicu prípravných duelov s Českom v Sportcentre Lužánky v Brne v piatok, nedeľu a v pondelok. Zverenci Róberta Petrovického v nich prehrali postupne 2:6, 0:4 a 1:3.

*Pri preberaní materiálu v TASR došlo k nedorozumeniu z jej strany. V titulku bolo uvedené 30 nakazených, ale v skutočnosti je 30 testov negatívnych. Pozitívni sú tak 3 členovia SR 20. Ďakujeme za pochopenie...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články