Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mikula ho načal, Jurínyi dokončil

POPRAD - Jednou z nových tvárí v kabíne HK Poprad je skúsený obranca Adam Drgoň.
Zdroj: 35934
Zdieľajte:

Pre rodáka z Trnavy bude pôsobenie v Poprade siedmou zastávkou v rámci Tipsport ligy. Predtým obliekal dresy Slovana, Piešťan, Košíc, Trenčína, Martina a Zvolena. "Každý rok je príprava rovnaká. Úvodný tréning je vždy o bolesti až slzách. Postupne sa všetko upokojí. Päť mesiacov sme boli mimo ľadu, a to sa nedá oklamať. Vieme však, čo nás čaká," zhrnul do pár viet úvodné 60-minútové dianie v novom pôsobisku Drgoň.

Prečítajte si aj

DVTK začal s prípravou na ľade bez kanadského trénera, ale s posilou z Nitry

Keď naplno prepukol koronavírus, celý svet sa doslova zamkol doma a vyčkával na ďalšie predpovede. Športovci tak mali oveľa viac času na suchú prípravu. To predstavovalo jedinú výraznejšiu zmenu v porovnaní s minulými rokmi. "Letná drina sa trochu natiahla, ale nemuseli sme sa nikam náhliť. Povedal by som, že mi tohtoročný prípravný proces vyhovoval," doplnil smerom k špecifickej príprave na sezónu 35-ročný obranca. Adam Drgoň a Peter Mikula prišli do styku pred tromi rokmi vo Zvolene. Preto nie je ťažké uhádnuť, kto stojí za jeho zmenou prostredia.

Prečítajte si aj

VIDEO Enklávu Fínov v Nových Zámkoch rozšíri mladý center

"Pán Mikula ma oslovil a v priebehu pár minút sme si vyjasnili veci. Zvyšok sme dotiahli s manažérom Jurínyim. Všetko prebehlo rýchlo a seriózne," hovorí Drgoň, v predčasne skončenom ročníku asistent kapitána v HKM Zvolen. "Ak si vás vyberie do mužstva tréner, je to zrejme najlepšia vec, ktorá sa vám môže stať. Na druhej strane som vedel, že idem do klubu, ktorý pomýšľa na najvyššie priečky," uzavrel Adam Drgoň.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články