Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Upratovanie kabíny zabralo, tínedžer z Popradu je späť

POPRAD - Medzi kamzíkmi sa znovu objavil tínedžer Filip Mešár. Minulý rok dostal príležitosť pričuchnúť k mužskému hokeju od Františeka Štolca, ktorý je jedným z asistentov Petra Mikulu. Popradský mladíček srší odhodlaním povytláčať zo zostavy základné piliere.
Zdroj: 35932
Zdieľajte:

"Nesmierne som sa tešil naspäť k hokeju. Pauza bola príliš dlhá a navyše som sa musel pripravovať sám. Samozrejme, mám radosť z toho, že som sa opäť mohol pripojiť k A-mužstvu," využil krátku prestávku na rozhovor medzi tréningovými dávkami iba 16-ročný Filip Mešár.

Prečítajte si aj

VIDEO Martin prišiel o talentovaného hokejistu: Liptovský mladík pravdepodobne ukončil kariéru

Odchovanec klubu mohol vlani prepísať históriu Popradu, ak by štartoval v Tipsport lige. Kým jeho šanca neprišla, Šimon Nemec v Nitre sa jej dočkal. Pod Zoborom si aj teraz prizvali pár hráčov vo veku 15 a 16 rokov. "Viem, že ide o šikovných chlapcov. Ja sa však sústredím na seba a chcem sa presadiť, aby som si zahral čo najviac stretnutí v domácom drese," uviedol.

Prečítajte si aj

VIDEO Gól Pánika Caps nepomohol, kanadský snajper vyriešil súpera hetrikom, Sekerov Dallas vybuchol

Prvý kontakt medzi Mešárom a popradskými seniormi sa realizoval v auguste 2019. V aréne sa predstavil poľský Krakov, proti ktorému vykorčuľoval do hry útly pravák. V následnom rozhovore pre náš web poznamenal, že bude ochotný robiť aj upratovačku, len aby bol súčasťou kabíny. "Nevyhol som sa tomu (úsmev). Musím to brať tak, že som najmladší v partii, takže niečo podobné na mňa čaká aj tentoraz," dodal Filip Mešár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články