Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Koronavírus sa vyskytol v ďalšej reprezentácii po súbojoch s Českom

BERN - Švajčiarski hokejoví reprezentanti do 17 rokov sa ocitli v karanténe po tom, čo sa niektorí z nich nakazili novým koronavírusom. V izolácii sú aj tímy rovnakej vekovej kategórie klubov SC Bern Future a SCL Tigers.
Zdroj: 31810
Zdieľajte:

Oba kluby potvrdili po jednom pozitívnom teste. Ide o hráčov, ktorí sa predstavili na letnom kempe reprezentácie do 17 rokov. Ten sa konal od 20 do 25. júla v Zuchwile a Švajčiari počas neho odohrali zápasy s českým výberom.

Prečítajte si aj

Pro-Hokej končí, vznikla nová spoločnosť: Známe mená šéfa aj predsedu predstavenstva

Podľa portálu swissinfo.ch malo až 16 hráčov českého tímu po návrate zo sústredenia pozitívne testy na nový koronavírus. Švajčiarska federácia následne odporučila ísť na testy všetkým účastníkom kempu, pričom doteraz sa našli dvaja nakazení. Všetci hráči i členovia realizačného tímu pritom mali pred zápasmi negatívne výsledky.

Prečítajte si aj

Gólman SR 18 odchádza do poprednej ligy

Podobná situácia sa odohrala po prípravných dueloch slovenských reprezentantov do 20 rokov s českými rovesníkmi v Brne. Česká strana informovala len pár hodín po ukončení akcie, že trom členom tímu diagnostikovali koronavírus. Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) zatiaľ potvrdil jeden pozitívny prípad.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články